Mogelijkheden

Wat heeft het Inspiratiehuisje -jou- te bieden?

  • je kunt je er in alle rust bezinnen op je werk en je leven
  • je kunt er uitrusten bijkomen van een hectische periode in je leven, bijv. stress, burnout, verlies van bijv. gezondheid, vitaliteit, een geliefde, of verlies van zekerheid of werk
  • je vindt er inspiratie, nieuwe inzichten, zicht op je essenties, je mogelijkheden en kansen
  • je kunt je er laten verrassen en verwonderen over wie jij bent, de kracht en wijsheid van je lijf, je ongekende mogelijkheden

het Loopbaanhuisje

Ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap?

Neem dan een paar dagen de tijd om uit te zoeken wat bij je past. Ontdek wat je wensen en verlangens, je talenten en mogelijkheden zijn, en wat je nodig hebt om je ideale baan te realiseren.

De kracht van Creatieve coaching helpt je hierbij.

Loopbaanhuisje bekijken >>

'Thuisje

'Thuisje

Ben je toe aan uitrusten, bijkomen van een stressvolle periode, tijd voor jezelf?

Welkom in het inspiratiehuisje (‘T-huisje’)voor een meerdaagse individuele retraite. Je verblijft op een knusse, rustige en veilige plek waar jij je eigen gang kunt gaan, waar je je Thuis mag voelen.

‘Thuisje bekijken >>

het Creatiehuisje

Wil je creativiteit inzetten bij het realiseren van je wensen?

Oefen met het bewust hanteren van je creërend vermogen en ontdek je hoe jij je gewenste situatie dichterbij brengt. Creatieve werkvormen – en gebruik maken van je verbeelding en intuitie-  ondersteunen je hierbij en zorgen voor balans tussen het hoofd, hart en handen..

‘Creatiehuisje bekijken >>

het Natuurhuisje

Ben je iemand die geniet van buiten zijn?

Als afwisseling op het binnen bezig zijn, kun je -tijdens je verblijf – een paar uur per dag mee werken op de biologische moestuin. Werken in de natuur is ontspannend, geeft frisse lucht, inspiratie, voldoening, werkt helend voor je lichaam en geest.

Natuurhuisje bekijken >>

Kom-bij-jezelf - huisje

Ben je onvoldoende aan jezelf toegekomen en ervaar je soms een gevoel van bijv. onrust, fysieke spanning?

Gun jezelf een paar heerlijke dagen om weer bij jezelf te komen. Naast oefeningen, mindfulness of meditatie, is Focusing hiervoor een uiterst effectieve en eenvoudig toepasbare manier.

Kom-bij-jezelf huisje >>

het Uitrusthuisje

Heb je een vermoeiende of hectische periode achter de rug en ben je toe aan even rust en ruimte voor jezelf?

Geef jezelf een paar dagen cadeau in het ‘T-huisje. Hier kun je uitrusten, op verhaal komen, terugblikken op de afgelopen periode en ontdekken wat je nodig hebt om de draad weer op te pakken

Uitrusthuisje bekijken >>